Najem

SODOBNI KULTURNI CENTER SOKOLSKI DOM

Sokolski dom Škofja Loka je leta 2009 dobil novo podobo in postal pravi prireditveni center. Sodobno oblikovan objekt je kraj kulturnega dogajanja in novih poslovnih priložnosti. V njem se namreč letno zvrsti preko 200 dogodkov. Dvorana je tako namenjena številnim umetnikom, ki predstavljajo svoje delo pa tudi podjetjem ter ostalim organizacijam, ki lahko prispevajo vsebine, zanimive za številne javnosti.
Obiskovalci so se tako v preteklosti srečali s številnimi glasbeniki, slikarji, literati, športniki, znanstveniki, podjetniki, itd.. Tudi nastopajoči, med njimi pisateljica Neža Maurer, glasbenica Manca Izmajlova, harfistka Nicoletta Sanzin in mnogi drugi, so vedno znova navdušeni nad Sokolskim domom. 

 

VELIKA KRISTALNA DVORANA
Dvorana je opremljena s kakovostnim multimedijskim sistemom. V osnovni postavitvi je na voljo hidravlično pomični oder ter postavitev 203 stolov. Možne so številne kombinacije, med njimi tudi postavitev za poroke. V tem primeru je kapaciteta preko 100 gostov. Prostor je klimatiziran.
V dvorani se je zvrstila vrsta pomembnejših dogodkov, Dobrodošli doma, Mednarodna Konferenca Evropa za državljane, Jesenkovo popoldne Biotehniške fakultete, Poljansko-selški forum, Gorenjska gazela 2014, itd.

  

MALA DVORANA
Dvorana je opremljena z multimedijskim sistemom. Primerna je za sestanke, predstavitve, srečanja in manjše razstave, itd. Sprejme do 40 obiskovalcev. Prostor je klimatiziran.

 

VHODNA DVORANA
V prvi vrsti je dvorana namenjena galerijski dejavnosti. V njej so razstavljali številni domači in tuji umetniki, med drugim je bila na ogled tudi Mednarodna fotografska razstava. 
Ob tem dvorana omogoča organizacijo različnih sprejemov in pogostitev, bodisi samostojno bodisi v povezavi z dogodki in prireditvami v veliki dvorani.
V tej dvorani je možno preko dveh LCD zaslonov s sliko in zvokom spremljati dogodke v veliki dvorani.  Vhodna dvorana je, tako kot ostali prostori, osvetljena z dnevno svetlobo in klimatizirana, kar zagotavlja optimalne pogoje dela.

 

V Sokolskem domu so na voljo še GARDEROBA ZA NASTOPAJOČE ter OBISKOVALCE in SANITARIJE.

 

VRT SOKOLSKEGA DOMA
Velika dvorana se nadaljuje v mestni vrt s prečudovitim pogledom na mesto in okolico, ki je primeren za organizacijo raznovrstnih družabnih prireditev, med njimi tudi kulturnih dogodkov. Prav tako je na njem moč organizirati različne sprejeme in pogostitve.

 

CENIK (pdf) 

Kontaktna oseba:

- Tea Oblak 

Tel.št.: 04/ 511 23 35

Elektronska pošta: tea.oblak@sokolskidom.si